Meer weten over de Algemene Voorwaarden Vasten is Gezond!

Artikel 1.

De website Vasten is Gezond

1.1. Vasten is Gezond is een website waar informatie wordt gegeven over alles wat met diëten door middel van vasten te maken heeft.

1.2. De gegeven informatie gaat in hoofdzaak over gezondheid. Vasten, zoals beschreven op de website Vasten is Gezond, is in het algemeen voor iedereen een gezonde leefwijze. Bezoekers van de website Vasten is Gezond wordt geadviseerd eerst hun huisarts te raadplegen alvorens zij volgens de leefwijze van het vasten gaan eten en leven.

1.3. Vasten is Gezond is niet aansprakelijk voor medische gevolgen van het opvolgen van adviezen op de website. De gegeven adviezen zijn zeer algemeen en vormen in principe geen risico voor de gezondheid. Raadpleeg uw arts alvorens met een vastendieet te starten.

Artikel 2.

Deelnemen en reageren

2.1. Bezoekers kunnen commentaar plaatsen onder de artikelen op Vasten is Gezond. De redactie van Vasten is Gezond zal deze commentaren modereren en eventueel redigeren. De meest interessante reacties kan Vasten is Gezond plaatsen als een apart artikel.

2.2. Ongewenste reacties van deelnemers zullen onmiddellijk worden verwijderd door de redactie van Vasten is Gezond.

2.3. Na herhaaldelijk ongewenste reacties te plaatsen kan een deelnemer uitgesloten en geblokkeerd worden van de mogelijkheid reacties te plaatsen op Vaste is Gezond.

2.4. Reacties van deelnemers die een dreigement bevatten zullen altijd gemeld worden bij de politie.

Artikel 3.

Privacy

3.1. Vasten is Gezond zal nooit gegevens van deelnemers aan andere bedrijven of websites doorspelen.

3.2. Gegevens van deelnemers worden uitsluitend gebruikt voor deelname aan de website Vasten is Gezond.

3.3. Vasten is Gezond gebruikt cookies voor het maken van rapporten ten behoeve van bezoekersstatistieken, alsmede voor het weergeven van advertenties aan de bezoekers van de website Vasten is Gezond.